Posts

Showing posts from July, 2011

Can't wait !

Image
Deep down inside me actually i can't wait for Ramadhan 2 come.. y? because i luv fasting & the best part is? mse buka pose 2gather with the whole family..mase nk tggu azan masing2 duk termenung je tgk mkanan..n also pling best sbb ade Bazaar Ramadhan..sbb mcm2 ak leh bli n mcm2 mknan dijual..mse buka of course la selera makan amat la tinggi..


tapi Bazar Ramadhan pling ak suke skali is dekat Waeng(i'm not sure bout the spelling) , Thailand..Thailand memang terkenal dengan makanan yg pedas2 n sedap2..lagi satu makanan kat sane plik sket n of course la xda kat sini kn..dkat sana matawang sgt la murah & makanan sgt la murah..fav ak ialah salad & somtam betik...

somtam betik *google pix

somtam ni mmg famous la dekat sempadan Kelantan-Thailand..somtam ade dua jenis..betik & pauh..i prefer betik lah sbb kurang pedas..

kuih topi ..comel kn? hihih *google pix

talking bout Kelantan plak , kuih muih mmg belambak! ade 1 kuih tu ak pggil kuih topi..my fav tp kn bminyak lah..huhu…

Holla!

Image
It's been a while ak x on9..y? only i know..hahah..no la..i mean mlas nk update blog even bnyak bnda i wanna share rite here..but ble da tgguh it becomes MLAS..so let go je lah..

Xda pe nk share pun sbnarnya just updating the entry..so peeps..fav movie yg latest ak ske of course la Transformer kn..plus tgk 3D kn..so BEST! tp ade cm x puas ati sket..

Y? sbb ak kdang2 tgk Megan Fox lagy lawa & kadang2 Rosie lagy lawa 0.O
xpe..yg pnting diorg nie ade kcntikn sndiri..meh kita usha

klo mcm Rosie ni dia pnya body cntik..wlpun cm skeping tp ok la sbb ade shape..bbir dia howt tp kdang2 rase cm fake pun ade..tp best gak dia blkon sbb ak ske dgar accent dia.. ok next..Megan Fox

minah nie ak ske sbb dia x blond..biase yg howt2 ni minah blonde je kn..so dia ni leh dkategorikn cm girl next door..pling ak ske sal Megan Fox ni is mata dia sgt seksi..xramai actress hollywood ade mate seksi..klo ade pun mayb sbb make up..stkat nie cume dua je artis yg mata seksi bagi ak..they r Megan Fox & Tayl…