Posts

Showing posts from November, 2011

First day of class ~

First class of the day aku start pukul 10.30..and cuma 1 kelas je..ingat nak ponteng je tp melampau2 la plak..klau yer pun tunggu la tengah2 sem nanti k..hahahah..so far tak de blajar sangat..cume briefing je..aku x rindu pun nak lunch kat cafe so aku lunch kat rumah je..sambil2 blajar masak la kan sikit bhahah..tapi best part nya boleh lepak2 ngan geng2 yang x jumpa time cuti tu..sambil2 gosip2..Nani la yang paling seronok skali bab gosip2 ni..besok kelas agak full..so xtak tau la ni excited ke x..hahah..ok chau !

Back in KL after 3 weeks of working !

Image
Yeah! Ak selamat jugak sampai rumah semalam petang..nearly 3 weeks of working memang letih la jugak..& mase tu memang ak x sabar nak balik rumah..tapi bila da sampai uma rindu plak time duk office..haish..tapi sebelom ak balik rumah ak ade singgah Tesco sebab bajet nak bli barang2 dapur la..so orang2 yang hantar ak tu pun kene heret jugak la..tapi kn bawak budak2 ni rase best plak..plus diorg lagy pandai cari barang daripada ak -.-'..lepas da habis gedik2 beli barang yang wat bajet ak lari tu kitaorang perut mula lapa..then p la nak makan kat Santai..but penuh..so makan la dekat Secret Recipe..ak ni kurang makan kat sini tapi belasah je lah da orang belanja kan? hehe..me & him pilih fish & chip..


ak ingat 1 pieces je lah fish tu..rupanya dua..tau camtu ak x order..hahah..muak nak habis kan..tapi xpe..sedap maa

ak rasa budak ni nama Amar kot..ntah ak slalu confius mane 1 Amar mane 1 Amirul..klo da main Angry bird sume benda x jalan..bagus

Yang ni pendiam sikit..Amirul nak …

Had watched these

Image

Tag From Afif El Nino !

First walaupon ak x knal sape Afif El Nino but thanks to Miera Hayat cuz keep continue this chain by tagging me..

-must post these rules. -each person must post 11 things about theirselves in their journal. -answer the question the tagger set for you in their post.then create 11 questions for the people you tag to answer. -you have tag 11 people. -go to thie page and tell them -no tag back -no stuff in the tagging section about 'you are tagged of you're reading this.'you legitimatelly (a.k.a really,trust,with all honesty) tag 11 people

Eleven Things About Me

1. People always call me Rai , Ann , A'an & Ahan.
2. Hate calculation but i luv reading tp klo suh ak baca facts & sejarah ke ape benda memang ak tido.
3. Can not sleep without thick blanket aka comforter.
4. Fuck spiders..why they have so may legs??
5.Recent fav food , drinks & etc : steamboat cuz i luv seafood , sushi , kinder bueno , Milo Ice , Cuppicino , Nasi Lemak , Anything yang masak ketam , pizza , sala…

Had Watched This !

Image
Paranormal 3 ni better sket drp yg lepas2..sbb dia xde la lmbab sangat..banyak scene mengejut je..ok la...hehehehee

and tonight we are going to watch Tower Heist...wheee !