Wednesday, October 19, 2011

Word-more Wednesday =P

Sebelom ak nk update blog ni..ak ade terbaca pasl bdak dua tahun yang kene langgar tu..skang bdak tu dlm keadaan koma yg teruk plus brain damage yg sgt truk..biase nya..klo servive pun cm mayat idup je..atau da x normal macam org lain..hmm..oke smbung sal entry ni..i woke up late today (as usual ) and rasa lapar sgt..plus..barang dapur pun bnyak da habis..so ak siap2 la p JJ je..lgy pun ak xtau la knape..bgn2 je trase cm nk mkn sushi..nk ajk kwan p mkn Sakae ke ape sume tu tp sume bz..so ak niat bli kat JJ je lah..smpai2 je ak rasa lapar..so ak p foodcourt je lah..first thing on my mind is sizzling claypot..i haven't eat this for ages..tp mkn x hbs sbb muak..wondering cmne la ak leh suke giler mkn benda nie dulu ~

lpas tu ak p window2 je lah ape ade kat situ smbil tunggu my fren rehat ...so i bought this..sje2..xde kje kn.. ~

lpas da lpak2 ngan my fren dia pun nk msuk keje da..so ak pun trus kn niat ak sebenar datang jj ni...nk bli brg2 dapur kn..ak bli skit je x bnyak pun..xreti ape yg ptot ak bli..hahaha

sampai rumah je..terus ak bukak sushi yg ak nk sgt mkn drp td..even sushi x ssdap cm sushi king sume tu tp bleh la sekadar nk lepaskn gian..tp still xpuas..-.-'


then i did all my routine cm biase..LUV!

Monday, October 17, 2011

Had watched these ~

Mula2 ak tengok crita Dream House ni..ak pun xtau citer ni ade kat pawagam tp layan kn je lah sbb ade fav actor , Daniel Craig...bg ak citer ni best sbb cm pening sket but ending tu sdeyh skit la..huhu..plus comel giler dak2 kcik yg blakon tu...untung la...kecik2 da pndai belakon..ank sape la.. ~


next 2 days , ak pun tgk la cter yg da lame ak tggu ni..Real Steel..klo ade Hugh Jackman belakon mesti best..i'll rate this 4 out of 5!

spe2 yg da tgk citer ni mesti suke Atom ni kn3? x suke pun buat2 la suke kn3? hahaha

spe2 yg xtgk real steel sila la tgk skarang ! Sekarang ngah tggu movie Immortal ngan Twilight plak..haish x sbar !

Tuesday, October 11, 2011

Accessories!!!

yup..ak bila xde keje nk buat kat rumah ak suke window shopink on9..sbb ape window je?? sbb ak tkot klo bli barang x sampai kat uma..& without knowing da kene tipu ape sume tu bagai..PLUS..duit xda klo nk bli btol2 pun..bhahahaha..biase la tu..time xda duet sume benda nk bli..bila da ade duet cm nk saving plak..hahahah..ok here we go!

NECKLACE

agak melampau la klo ak nk bli yg ni kn..ape tah lagy klo nk pkai necklace ni..segan la!! hahaha



yg ni comel gila tp kesian burung ni kene kurung..bahahah..tp kn..ak jarang lah nk suke wane gold because i prefer silver..tp yg ni cm cntik plak..heeeee


yg ni lagy la comel..alololo...duk btenggek plak burung2 tu..klo ak leh cri bende ni memang ak bli lah kot..if x mhal sgt..klo mahal tgk je lah..hahahha


akhirnya jd diri ak blik..back to silver..yg ni pun cantik tp klo nk pkai nampak heavy sket..xsuma outfit bleh blasah ngan necklace nie kn? ermmm


BRACELET

xbnyak plak bracelet yg ak suke..mayb sbb tgk pix on9 je kn..so xnmpak sgt cntiknya tuh..yg nie ak suke sbb bnyak colours and at the same time vintage-looking..


yg ni lagy la ak ske..sbb nmpak mmg classic lah bg ak..LUV it!


RINGS

like i said before..ak jrang minat warne gold tp ring kat bwah ni cntik kot..plus it fits nearly half of your finger..CUTE! tp skali pndang macam mata org pun ade...oke lain kali kene dua kali pndang bru x nmpak cm mata org..hahahaha


ssh nk jmpe eagle type of ring..sbb biase nya ak jmpe owl type je..sbb skang owl-typed mmg tgh IN kn..so xnk cm org len..nk len drp yg len..eagle pun ok ape ...heeehehehe

yg ni ak suke sbb x banyak ring cmni..setakat ni ak xda plak jmpe ring yg bunga dia kat celah jari...biase nya bunga kat ats jari..hahah..tp x sure la bila pakai bende ni selesa ke x...mcm x jek..


sume ni ak survey kat www.forever21.com ! chau!

Book Of the Month (March) : Too Close To Home By Susan Lewis

One of my year resolution is to read as much as I could. My goal is one book per month. In which I kind of slightly fail in achieving it si...