Posts

Showing posts from October, 2011

Word-more Wednesday =P

Image
Sebelom ak nk update blog ni..ak ade terbaca pasl bdak dua tahun yang kene langgar tu..skang bdak tu dlm keadaan koma yg teruk plus brain damage yg sgt truk..biase nya..klo servive pun cm mayat idup je..atau da x normal macam org lain..hmm..oke smbung sal entry ni..i woke up late today (as usual ) and rasa lapar sgt..plus..barang dapur pun bnyak da habis..so ak siap2 la p JJ je..lgy pun ak xtau la knape..bgn2 je trase cm nk mkn sushi..nk ajk kwan p mkn Sakae ke ape sume tu tp sume bz..so ak niat bli kat JJ je lah..smpai2 je ak rasa lapar..so ak p foodcourt je lah..first thing on my mind is sizzling claypot..i haven't eat this for ages..tp mkn x hbs sbb muak..wondering cmne la ak leh suke giler mkn benda nie dulu ~

lpas tu ak p window2 je lah ape ade kat situ smbil tunggu my fren rehat ...so i bought this..sje2..xde kje kn.. ~

lpas da lpak2 ngan my fren dia pun nk msuk keje da..so ak pun trus kn niat ak sebenar datang jj ni...nk bli brg2 dapur kn..ak bli skit je x bnyak pun..xreti ap…

Had watched these ~

Image
Mula2 ak tengok crita Dream House ni..ak pun xtau citer ni ade kat pawagam tp layan kn je lah sbb ade fav actor , Daniel Craig...bg ak citer ni best sbb cm pening sket but ending tu sdeyh skit la..huhu..plus comel giler dak2 kcik yg blakon tu...untung la...kecik2 da pndai belakon..ank sape la.. ~


next 2 days , ak pun tgk la cter yg da lame ak tggu ni..Real Steel..klo ade Hugh Jackman belakon mesti best..i'll rate this 4 out of 5!

spe2 yg da tgk citer ni mesti suke Atom ni kn3? x suke pun buat2 la suke kn3? hahaha

spe2 yg xtgk real steel sila la tgk skarang ! Sekarang ngah tggu movie Immortal ngan Twilight plak..haish x sbar !

Accessories!!!

Image
yup..ak bila xde keje nk buat kat rumah ak suke window shopink on9..sbb ape window je?? sbb ak tkot klo bli barang x sampai kat uma..& without knowing da kene tipu ape sume tu bagai..PLUS..duit xda klo nk bli btol2 pun..bhahahaha..biase la tu..time xda duet sume benda nk bli..bila da ade duet cm nk saving plak..hahahah..ok here we go!

NECKLACE

agak melampau la klo ak nk bli yg ni kn..ape tah lagy klo nk pkai necklace ni..segan la!! hahaha



yg ni comel gila tp kesian burung ni kene kurung..bahahah..tp kn..ak jarang lah nk suke wane gold because i prefer silver..tp yg ni cm cntik plak..heeeee


yg ni lagy la comel..alololo...duk btenggek plak burung2 tu..klo ak leh cri bende ni memang ak bli lah kot..if x mhal sgt..klo mahal tgk je lah..hahahha


akhirnya jd diri ak blik..back to silver..yg ni pun cantik tp klo nk pkai nampak heavy sket..xsuma outfit bleh blasah ngan necklace nie kn? ermmm


BRACELET

xbnyak plak bracelet yg ak suke..mayb sbb tgk pix on9 je kn..so xnmpak sgt cntiknya tuh..yg nie a…

Had watched these ~

Image